0
18

Primarul Constantei, Radu Mazăre,  a declarat astăzi că „în mod normal şi onorabil” Victor Ponta ar trebui să îşi dea demisia de la conducerea Partidului Social Democrat, în contextul în care a pierdut alegerile prezidenţiale, arata Mediafax.ro.

 

Radu Mazare a abordat in cadrul declaratiilor de astazi problemele cu care se confrunta momentan Partidul Social Democrat

 

„Este, într-adevăr, o stare de nemulţumire, sunt discuţii despre felul în care este gestionat la nivel central în această perioadă post-electorală. Dacă mă întrebaţi pe mine, şi eu unul sunt deranjat că sunt arătat cu degetul pentru eşecul lui Ponta sau pentru eşecul lui Dragnea. Eu, dacă aş pierde alegerile la primărie, a doua zi mi-aş depune mandatul şi în niciun caz nu aş arăta spre cei care sunt şefi de organizaţii mici, locale, că ei sunt de vină pentru pierderea mea”, a declarat Mazăre, la Curtea de Apel Bucureşti, înainte de procesul în care este implicat şi care se află pe rolul acestei instanţe, el fiind chestionat cum vede faptul că se vorbeşte de plecări din PSD.

 

In ceea ce-l priveşte pe Victor Ponta, Radu Mazăre consideră că premierul ar trebui să demisioneze El a mai precizat ca nu ştie in ce tabara s-ar plasa in contextul actualelor dispute din PSD. El nu a purtat discutii nici cu Marian Vanghelie sau cu Mircea Geoană.

Referitor la faptul că Marian Vanghelie a dat declaraţii la DNA în dosarul votului din diaspora, împotriva lui Liviu Dragnea, primarul Constanţei a spus că „nu trebuie să amestecăm politica cu justiţia, cu procurorii şi să facem în aşa fel încât să scăpăm de adversarii politici prin procurori şi prin dosare”.

CITITI SI: Ion Iliescu, despre viitorul drum al PSD: Nu trebuie sa intre in deruta cand pierde

Agenția Națională de Integritate (ANI) a sesizat Direcția Națională Anticorupție in decembrie 2014, cu privire la posibila săvârșire de către Radu Mazăre, a infracțiunii de conflict de interese. Mazăre ar fi acordat in mod ilegal contracte in valoare de aproape 4,6 milioane de euro

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!