ANAF va scoate la licitatie sediile Grivco, Intact, Antena 1 si Antena 3 (Surse)

0
9

ANAF intentioneaza sa recupereze prejudiciul din dosarul omului de afaceri Dan Voiculescu prin scoaterea la licitatie a sediilor Grivco, Intact si televiziunilor Antena 1 si Antena 3. Fiscul a finalizat evaluarea, pretul de pornire al licitatiei fiind de 15 milioane de euro.

 

Sediul Antenei 1 si Antenei 3, din Soseaua Bucuresti-Ploiesti nr. 25-27, a fost estimat la o valoare de 3,4 milioane de euro, in timp ce imobilul din Strada Garlei nr. 1B, lot 1 are o valoare de piata estimata la 3,5 milioane de euro, iar imobilul din Strada Garlei nr. 1B, lot 2, a fost estimat la 8,3 milioane de euro. Ultimele doua sunt sediile Grivco si Intact, relateaza ziare.com
 

ANAF a angajat evaluatori independenti, care au oferit cifrele, mai arata sursele citate.

Proprietatile lui Voiculescu au fost confiscate de stat dupa condamnarea acestuia la 10 ani de inchisoare, pentru privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare (ICA). Prejudiciul in acest dosar este estimat la 60 de milioane de euro.
 

ANAF a vandut deja apartamentul lui Voiculescu

In mai 2015, ANAF a vandut la licitatie apartamentul lui Dan Voiculescu situat pe Soseaua Kiseleff din Capitala, o alta proprietate pe care anchetatorii au pus sechestru dupa condamnarea lui.

Apartamentul a fost cumparata cu 1,9 milioane de lei, pret mai mare decat cel de pornire, care a fost de 1,4 milioane de lei.

La licitatie a participat inclusiv o firma pe care familia Voiculescu o controleaza indirect, insa aceasta a fost exclusa.

 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!