„Artist Talk“, în regia Gianinei Cărbunariu, revine la ARCUB

0
120

2018 / 05 / 08

Una dintre cele mai originale și bine primite spectacole de teatru din 2017, Artists Talk, în regia Gianinei Cărbunariu, revine pe scena ARCUB, marți, 8 mai, de la ora 20:00.

În echipa Artists Talk, formată din artişti din România pre­cum şi din artişti care activează în străinătate, fac parte: scenografa germană Dorothee Curio, actorul Bogdan Zamfir, care şi‑a început cariera în Belgia şi Franţa, actriţa Teatrului Odeon, Ruxandra Marin, Ilinca Manolache, câştigătoare a unui premiu UNITER în 2016 şi acto­rul Teatrului Nottara, Gabriel Răuţă, actorul de film şi teatru Alexandru Potocean, scenograful Mihai Păcurar, cunoscut pentru folosirea teh­nicilor multimedia în creaţiile sale scenografice, şi interpretul şi com­pozitorul Bobo Burlăcianu, cu care Gianina Cărbunariu a lucrat la alte şase spectacole.

„Fiecare actor din distribuție are un farmec aparte, pe care știe în acest context cât și cum să îl dozeze, astfel încât să desprindă fiecare subtext al spectacolului și să îl ofere spectatorilor. E joc curat, e comedie, e ironie amară în interpretările lor, grijă pentru ce va fi în plan cultural și gând despre cât de departe poate ajunge arta.” Yorick.ro, 28 martie 2017.

Spectacolul se joacă în limba engleză, în limba română și în limba franceză. Pentru toate scenele există supratitrare în română și în engleză.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!