ATAC cu dispozitiv INCENDIAR la sediul unui ziar GERMAN care a publicat CARICATURI cu Mahomed, preluate de la Charlie Hebdo

0
4

Un cotidian din Hamburg (nordul Germaniei), care a publicat caricaturile cu profetul Mahomed ale revistei satirice franceze Charlie Hebdo, a fost ţinta unui atac cu un dispozitiv incendiar duminică dimineaţă, a anunţat poliţia, precizând că nu s-au înregistrat răniţi, relateaza Mediafax.

 

"Pietre şi un dispozitiv incendiar au fost aruncate printr-o fereastră" în sediul Hamburger Morgenpost, declanşând un incendiu, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei."Două camere au fost avariate, dar focul a fost stins rapid", a precizat purtătorul de cuvânt.

 

Ziarul Hamburger Morgenpost a publicat caricaturi cu profetul Mahomed ale revistei satirice franceze Charlie Hebdo, care a fost miercuri ţinta unui atac terorist soldat cu 12 morţi.

 

CITITI SI: ALERTE FALSE in Franta, pe fondul temerilor legate de TERORISM: Mai multi tineri care turnau un FILM au determinat interventia JANDARMILOR si a unui ELICOPTER

 

Franţa a trăit 53 de ore de coşmar, de la atentatul comis miercuri la redacţia pariziană a publicaţiei Charlie Hebdo, până la luarea de ostatici sângeroasă de vineri, dintr-un magazin evreiesc din Paris.

În total, 17 persoane au murit în această serie de atacuri comise de trei jihadişti francezi, care au afirmat că s-au coordonat şi care au fost ucişi de forţele de ordine vineri seara.

 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!