ATENTAT FRANTA: Cei doi ATACATORI au patruns in sediul redactiei amenintand o CARICATURISTA si pe fiica ei

0
3

Cei doi teroristii care au comis atentatul de la sediul ziarului Charlie Hebdo au reusit sa patrunda in cladirea de birouri din Paris, unde au ucis 12 persoane, amenintand o tanara caricaturista care se intorcea la munca cu fiica ei, dupa ce o luase de la gradinita, a declarat aceasta pentru L'Humanite, conform Hotnews.


Corinne Rey, caricaturista pentru Charlie Hebdo, a declarat ca a fost fortata sa le permita atacatorilor accesul in cladire, tastand codul de securitate, dupa ce acestia i-au amenintat copilul. 
 

"Ma dusesem doar sa imi iau fata de la gradinita. Cand am ajuns in fata usii principale a cladirii, doi barbati mascati si inarmati ne-au amenintat brutal. Voiau sa intre, sa urce. Am tastat codul", rememoreaza caricaturista evenimentul zilei de miercuri.

 

CITITI SI: ATENTATE FRANTA: Cei doi frati Kouachi, suspecti in cazul atacului de la Charlie Hebdo, au fost localizati


Rey, cunoscuta sub numele de Coco, a mai povestit ca ulterior s-a ascuns sub birou in timp ce atacatorii au inceput sa traga mai multe focuri de arma in redactia publicatiei satirice saptamanale. Corinne Ray i-a vazut pe barbati omorandu-i pe colegii sai Wolinski and Jean Cabut, povesteste ea, precizand ca incidentul a durat 5 minute.

 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!