ATENTAT FRANTA: Luare de ostatici intr-o bijuterie din Montpellier

0
7

O luare de ostatici are loc intr-o bijuterie din orasul francez Montpellier, vineri seara, dupa ce teroristii din Paris au fost ucisi, in urma interventiei fortelor de ordine, relateaza ziare.com


Un barbat inarmat a intrat intr-o bijuterie de pe strada centrala Loge, din orasul aflat in sudul tarii, scrie La Pause Info, care noteaza ca politistii au izolat zona.

Politisti inarmati au blocat accesul pe strada Loge, una dintre cele mai frecventate din centrul orasului.Se pare ca nu exista persoane ranite si nu s-au auzit focuri de arma.

Anterior, surse din politie prezente la operatiunea din Dammartin-en-Goele au declarat pentru Euronews ca fortele speciale au plecat spre doua noi cazuri de securitate, in Versailles si Montpellier.Procurorul Christophe Barret, aflat la fata locului, la fel ca si Philippe Saurel, primarul din Montpellier. "Situatia este mai degraba calma si nu avem niciun element care sa ne faca sa ne gandim ca exista vreo legatura cu evenimentele pariziene sau cu un act de terorism", a declarat procurorul de Montpellier.

 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!