ATENTAT FRANTA Toti cei trei TERORISTI au fost UCISI. REUTERS: 4 OSTATICI MORTI in asaltul de la MAGAZIN

0
14

UPDATE. Reuters transmite ca patru dintre ostatici au murit in timpul asaltului care a avut loc la magazinul din Paris

Cei doi presupusi atentatori de la Charlie Hebdo, fratii Said si Cherif Kouachi, care se ascundeau intr-o tipografie la Dammartin, sunt morti, relateaza AFP.  Surse apropiate anchetei au declarat pentru France Presse ca ostaticul luat de acestia a fost salvat si este teafar. Ulterior, surse au declarat pentru Le Monde ca si Amedy Coulibaly, care luase ostatici intr-un magazin evreiesc din porte de Vincennes, a fost ucis. Politia declansase asaltul aproape concomitent, relateaza Hotnews.

Cu privire la ostaticii din supermarketul din porte de Vincennes, informatiile sunt contradictorii si confuze. Presa franceza citand surse din politie vorbeste fie de trei, fie de patru morti. Cinci sau sase persoane au iesit nevatamate. Numarul total al ostaticilor nu a fost confirmat oficial.

Informatia privind uciderea in asalt de catre trupele speciale a celor doi frati acuzati ca au comis atentatul de miercuri de la sediul Charlie Hebdo a fost confirmata de jandarmeria nationala.

Ora 19.05: RTL: Politia a gasit deja explozibili in magazin si inainteaza cu mare prudenta pentru a nu detona eventualele bombe plasate de KoulibalyOra 18:56 Cel putin patru ostatici de la supermarket at fi fost ucisi, anunta Reuters, care citeaza surse din politie. Informatiile sunt confuze deocamdata, in conditiile in care RTL vorbeste, citand surse medicale, de 3 ostatici morti, 4 ostateci raniti grav intre viata si moarte, 2 politisti raniti grav, 1 politist ranit usor.Ora 18:49 Amedy Coulibaly a fost ucis, afirma si surse politienesti citate de AFP

Imagini de la asaltul trupelor speciale la magazinul din Paris:

 

Imagini de la asaltul trupelor speciale la tipografia din Dammartin:

 

 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!