Avion PRABUSIT Ucraina. Cateva persoane NU au mai zburat cu MH17 pentru a face economii sau a rămâne alături de familie

0
5

Unii pasageri nu s-au mai îmbarcat în avionul malaysian prăbuşit în estul Ucrainei fie pentru că au întârziat, fie din dorinţa de a face economii sau a călători împreună cu familia şi nu le vine să creadă că au ratat tragicul zbor în care au murit 298 de persoane, informeaza Mediafax.

Când a aflat că nu se va afla în acelaşi avion împreună cu soţia sa, Nour Azaani, şi copilul în vârstă de trei luni, Barry Sim s-a adresat agenţiei unde rezervase biletele.

"Călătoresc, de regulă, cu Malaysia Airlines şi i-am solicitat agentului să îmi rezerve biletul la acelaşi zbor, împreună cu familia", a relatat Barry, citat de cotidianul Algemeen Dagblad.

Avionul era însă plin, iar Barry nu a mai reuşit să găsească un bilet pentru zborul care a plecat joi după-amiază de la Amsterdam, astfel că a decis să transfere biletele soţiei şi fiicei la zborul de joi seară. "Nu doream să călătorim separat", a mai povestit el. Barry se declară "uşurat" şi "binecuvântat" şi spune că gândurile sale se îndreaptă spre familiile numeroaselor victime ale tragediei.

La rândul său, Maarten de Jonge, în vârstă de 29 de ani, membru într-o echipă profesionistă de ciclism din Malaysia, a scăpat din catastrofa produsă în estul Ucrainei.

"În ultimul moment, am ales un zbor care pleca duminică, deoarece era cu 300 de euro mai ieftin. Mai era un singur loc liber, l-am rezervat imediar", a povestit el pentru presa olandeză. "Dorinţa de a face economii mi-a salvat viaţa", adaugă tânărul.

Altă familie, care urma să ajungă în Australia, cu escală la Kuala Lumpur, pentru o înmormântare, a ajuns cu întârziere la aeroport pentru a cumpăra biletele la zborul MH17. "Este ireal", declară o femeie, pentru postul de televiziune local AT5, având în braţe o fetiţă. "Nu-mi vine să cred", mai spune femeia.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!