Avion PRABUSIT Ucraina. Patru curse aeriene rusesti, care tranzitau estul Ucrainei, SUSPENDATE cu puţin timp înainte ca aeronava care venea de la Amsterdam să fie doborâtă de o rachetă – New York Times

0
4

O nouă informaţie despre catastrofa aviatică din estul Ucrainei vine să arate că nimic nu pare întâmplător în tot ce s-a întâmplat. Dacă e sau nu adevărat rămâne ca în zilele următoare acest lucru să fie clarificat. Publicaţia americană New York Times scrie despre faptul că Rusia a suspendat patru curse aeriene care tranzitau estul Ucrainei cu numai câteva ore înainte ca avionul malaezian să fie doborât. Informaţia a fost preluată de unimedia.info, portal din Republica Moldova, informeaza Romania Libera.

Una dintre cursele ruseşti de pasageri trebuia să treacă prin zona aceea la puţin timp după avionul cu indicativul 17, cel doborât de o rachetă. Dacă e vorba de o simplă coincidenţă sau nu, greu de spus. Cert este că avionul plecat din Amesterdam cu destinaţia Kuala Lumpur urma un traseu adesea folosit de cursele aeriene civile. Mai trebuie spus, arată New York Times, că în ultima săptămână unele companii aeriene au urmat traseul care tranzita estul Ucrainei, în timp ce altele au modificat ruta avioanelor, pentru ca acestea să ocoloească zona de conflict.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!