BASESCU, despre disputa MRU-Elena Udrea: UNGUREANU a atacat-o pe UDREA pentru a-i da lui BLAGA o proba de bună CREDINTA şi de ANTIBASISM. S-a răcorit, ca un adevărat bărbat, pe o femeie, atâta poate e

0
6

Preşedintele Traian Băsescu a comentat, joi, schimbul de replici dintre Mihai Răzvan Ungureanu şi Elena Udrea, el arătând că Ungureanu trebuia să îi dea o probă lui Vasile Blaga de ”credinţă şi antibăsism”, astfel că ”s-a răcorit, ca un adevărat bărbat, pe o femeie”. Iniţial, preşedintele nu a dorit să comenteze schimbul de replici dintre Mihai Răzvan Ungureanu şi Elena Udrea, adăugând că are speranţa că ”ştie ce-i decenţa” şi că ”acest lucru poate să îl spună”, relateaza Mediafax.

 

Preşedintele a continuat, apoi: ”Ştiţi cum e, nu îndrăzneşti să.. El ce a făcut, trebuia să fie acceptat, să şteargă eticheta de băsist, ca să îl poată accepta Vasile Blaga, în calitate de candidat, pentru că Blaga va merge cu Ungureanu şi Predoiu la confruntarea cu Iohannis şi Crin”.

 

Şeful statului a arătat că, ”pentru a fi acceptat de Blaga pe listă, (Ungureanu – n.r.) trebuia să îi dea o probă de bună credinţă şi de antibăsism”.

 

CITITI SIMRU: Elena Udrea are un rol profund TOXIC în politica romaneasca. Nu poti face parte din DREAPTA politică daca ai o GANDIRE STALINISTA şi daca te aştepţi doar la CULTUL PERSONALITATII

 

Pentru că nu a avut curaj să lovească direct în mine, pentru că ştie că nu dă bine la parte din electoratul PDL, s-a răcorit, ca un adevărat bărbat, pe o femeie. Atâta poate el”, a spus Băsescu.

 

Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, luni, la Gândul live, că rolul Elenei Udrea în politică este "profund toxic", menţionând că unul dintre cei care au contribuit la despărţirea de Traian Băsescu a oamenilor de calitate care au lucrat cu acesta, în timp, este liderul PMP.

 

El a spus că Elena Udrea l-a atacat în ultima vreme în mod "injurios". "Sincer, cred că rolul doamnei Udrea în politică este profund toxic", a spus Ungureanu, menţionând că speră că preşedintele PMP a învăţat o lecţie din episoadele confruntării cu el.

 

CITITI SIScrisoare DURA a lui MRU catre Elena UDREA. Sunteti responsabila de FRAGMENTAREA dreptei. Nu aveti nicio calitate morala sa impartiti CERTIFICATE de basism

 

Liderul Forţei Civice a spus că tonul răspunsurilor care i-au venit, pe diverse căi, la articolele pe care le-a scris recent, în presă, este asemănător celui din perioada stalinistă. "Nu ai ce să cauţi în dreapta politică cu gândire stalinistă şi când te aştepţi doar la cultul personalităţii", a spus Ungureanu.

 

La rândul său, preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat că Mihai Răzvan Ungureanu încearcă să intre în proiectul de unificare atacând-o pe ea şi pe preşedintele Traian Băsescu şi a arătat că, dacă cineva se dezice de un lucru pe care l-a susţinut, atunci dă un semnal către electorat că este oportunist.

 

"Vedem astăzi că unii încearcă să intre în proiectul de unificare a dreptei şi mă refer la domnul Ungureanu, motiv pentru care vrea să plătească un preţ, preţul fiind să mă atace pe mine şi să-l atace pe preşedinte. Deci cred că nu este nevoie să ne certăm între noi, dar pe de altă parte electoratul trebuie să ştie ce reprezintă fiecare de fapt", a spus Udrea, întrebată în legătură cu faptul că liderul FC i-ar fi cerut să se retragă.

 

Udrea a mai spus că ea înţelege că pentru unii nu contează moştenirea lui Traian Băsescu având în vedere că PDL şi PNL fac fuziunea împotriva preşedintelui, dar pe cei din PMP îi interesează şi electoratul şi moştenirea lui Traian Băsescu.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!