Bogdan Stanoevici a fost numit secretar de stat la Cultura. Reactia PNL

0
7

Bogdan Stanoevici a fost numit secretar de stat la Ministerul Culturii de catre premierul Victor Ponta. Stanoevici a fost ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni in Cabinetul Ponta III si a fost implicat in scandalul votului din diaspora la prezidentiale, potrivit Agerpres.

"Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Bogdan Dragoș Aureliu Marian Stanoevici se numește în funcția de secretar de stat la Ministerul Culturii", se se arată într-o decizie publicată vineri seara în Monitorul Oficial.

In replica, PNL Diaspora dezaprobă numirea fostului ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni în funcția de secretar de stat la Ministerul Culturii și solicită demisia de urgență a guvernului.

"Dorim să reamintim opiniei publice faptul că Stanoevici se numără printre principalii vinovați ai eșecului organizării secțiilor de votare din străinătate, motiv pentru care a și fost remaniat în urmă cu aproximativ o lună. De asemenea, domnia sa a afișat o atitudine constant arogantă la adresa românilor din Diaspora care doreau să voteze", se arată într-un comunicat de presă al PNL Diaspora transmis, sâmbătă, presei.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!