Capitală: opoziția respinge suplimentarea voucherelor pentru biciclete. Firea reia votul

0
7

Primaria Capitalei va reintroduce pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte a Consiliului General proiectul de hotarare privind suplimentarea cu inca 25.000 a numarului de vouchere pentru achizitionarea de biciclete.

 

 

 

"Consilierii generali din majoritatea PSD-ALDE sustin fara rezerve acest proiect ambitios si am convingerea ca la urmatoarea sedinta, cand vom avea o prezenta de 100%, proiectul va trece la vot, chiar daca partidele din opozitie isi vor uni din nou fortele, asa cum au facut-o azi. Regret ca cei 25.000 de bucuresteni care au solicitat aceste vouchere vor mai avea de asteptat, dar probabil ca doamnele si domnii consilieri de la USR, PNL si PMP le vor oferi explicatii convingatoare pentru faptul ca au blocat pe moment acest proiect", sustine Gabriela Firea, citată de ziare.com.

 

De la PSD au lipsit motivat doi consilieri generali la ședința de miercuri, astfel ca nu s-a intrunit numarul necesar de voturi, iar proiectul a fost respins. În favoarea proiectului au votat toti cei 26 de consilieri de la PSD si ALDE prezenti in sala, in timp ce consilierii USR, PNL si PMP au votat impotriva sau s-au abtinut.

 

Urmatoarea sedinta a Consiliului General va fi convocata in prima jumatate a lunii septembrie.

 

 

 

foto Facebook Gabriela Firea

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!