Cătălin Dorian Florescu – lectură publică din noul său roman

0
50

Joi, 3 mai, ora 19, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu ae loc o întâlnire-eveniment cu Cătălin Dorian Florescu și noul său roman, „Bărbatul care aduce fericirea“, aflat în pregătire la Editura Humanitas, în traducerea Marianei Bărbulescu.

Cătălin Dorian Florescu va citi în premieră un fragment din acest „roman fulminant despre un secol de rătăciri, izgoniri, evadări, de căutare a norocului… Un roman în care abundă fantezia, frumusețea și imaginile fantastice“ (Stern).
La eveniment va participa, alături de autor, Lidia Bodea, director al Editurii Humanitas.

Accesul este gratuit în baza unei rezervări prin Eventbook.

 

Cătălin Dorian Florescu (n. 1967, Timișoara) trăiește ca scriitor liber-profesionist la Zürich. A publicat romanele Wunderzeit (Vremea minunilor, 2001), Der kurze Weg nach Hause (Scurtul drum spre casă, 2002) și Der blinde Masseur (Maseurul orb, 2006). La Editura C.H. Beck au apărut romanele Zaira (Zaira, 2008) și Jacob beschließt zu lieben (Jacob se hotărăște să iubească, 2011). A fost distins cu numeroase premii – printre altele cu Premiul Anna Seghers și în 2011 cu Swiss Book Prize, cea mai bună carte a anului în Elveția. În anul 2012 i s-a decernat Premiul Josef von Eichendorff pentru întreaga activitate literară.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!