Catalin Predoiu: Macovei si MRU FORTEAZA desemnarea lor drept candidati la alegerile PREZIDENTIALE, dupa ce au refuzat participarea la alegerile interne din PDL

0
3

Catalin Predoiu a reactionat, duminica seara, dupa ce Monica Macovei a cerut sa fie inclusa in procesul de selectie a candidatilor dreptei pentru prezidentiale. Prim-vicepresedintele PDL l-a luat in vizor si pe Mihai Razvan Ungureanu.

"Dupa ce au refuzat participarea la alegerile interne din PDL pentru desemnarea candidatului prezidential al partidului, Macovei si Ungureanu forteaza desemnarea lor drept candidati PDL invocand sondaje, desi ultimul sondaj CSOP distribuit partidului si opiniei publice ii listeaza in urma mea", a scris pe Facebook Catalin Predoiu, relateaza ziare.com.

Democrat-liberalul a precizat urmeaza sa faca, luni, o declaratie politica in Colegiul PDL despre acest subiect.

Monica Macovei a cerut, duminica, sa fie inclusa in procesul de selectie a candidatilor dreptei pentru prezidentiale. "Procesul de selectie a unui candidat al dreptei trebuie deschis oricarei persoane care are sanse sa invinga PSD la alegerile prezidentiale", a spus aceasta pentru Romania Libera.

Astfel, eurodeputatul a precizat ca este dreptul sau si ca vrea sa fie inclus in procesul de masurare a condidatilor dreptei pentru alegerile prezidentiale.

 

CITITI SI: Monica Macovei cere sa fie INCLUSA in procesul de SELECTIE a CANDIDATULUI comun la prezidentiale. “Procesul trebuie sa fie deschis oricarei persoane care are sanse sa invinga PSD”

 


Pe de alta parte, Mihai Razvan Ungureanu a anuntat, tot duminica, ca nu renunta la candidatura pentru alegerile prezidentiale, chiar daca in sondaje se afla pe locul doi, dupa presedintele PNL, Klaus Iohannis.


"Vrem sa fim rezonabili. Daca este vorba de sondaje, acestea il evidentiaza cu potential de victorie pe Klaus Iohannis. Pe locul doi sunt eu, pe locul trei, Catalin Predoiu", a spus acesta.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!