Catalin Predoiu (PDL): Este nevoie de un guvern de centru-dreapta, cât mai repede după prezidențiale. Nu putem astepta 2016. PONTA E UN PERICOL

0
8

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, a declarat luni, ca in opinia sa dreapta nu poate astepta alegerile parlamentare din 2016. De aceea, Predoiu considera ca este nevoie de un guvern de centru-dreapta cat mai rapid dupa alegerile prezidentiale, conform Agerpres.

"Dacă voi fi ales președinte, voi da românilor un guvern de centru-dreapta cu un alt premier. Nu putem aștepta 2016. Ponta e un pericol. Vreau guvern de centru-dreapta (PPE) cât mai repede după prezidențiale", a afirmat Predoiu, candidatul PDL la alegerile prezidențiale, întrebat despre nominalizarea lui Klaus Iohannis din partea PNL candidat la alegerile prezidențiale.

CITESTE SI: ULTIMA ORA: Klaus Iohannis A FOST VOTAT drept CANDIDATUL PNL la prezidentiale. Iohannis-111 voturi, Crin Antonescu-55 voturi

El a adăugat că un guvern de centru-dreapta poate fi instalat, după scrutinul prezidențial, în baza prevederilor constituționale.

"Constituțional. Cu autoritatea voturilor pe care un președinte proaspăt ales le are în spate, voi cere politicienilor să dea țării un guvern responsabil cu majoritate de centru-dreapta. Nu-l mai putem lăsa pe iresponsabilul Ponta să prăbușească România", a spus prim-vicepreședintele PDL.

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a fost votat, luni, in cadrul Delegatiei permanente a liberalilor, pentru a deveni prezidentiabilul partidului. Iohannis a primit 111 voturi in timp ce contracandidatul sau, fostul presedinte liberal Crin Antonescu, a primit 55 de voturi.

Astfel, candidatul dreptei unite pentru presedintia Romaniei va fi decis intre Klaus Iohannis (PNL) si Catalin Predoiu (PDL).

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!