Catalin Predoiu (PNL): Guvernarea Ponta, sub presiunea baronilor

0
6

“Victor Ponta uita ca cea mai importanta batalie politica pe care a pierdut-o este cea a credibilitatii”, sustine Catalin Predoiu. Prim-vicepresedintele PNL a subliniat ca, la schimb cu proasta guvernare si prabusirea economica a Romaniei, premierul Ponta ofera consens politic si pace, acestea fiind biletele sale catre salvarea politica, potrivit Romania Libera.

"La schimb cu incompetenţa administrativă, proasta guvernare şi prăbuşirea economică a României, domnul Ponta ne oferă pacea şi consensul politic. Victor Ponta nu mai vrea bătălii politice, însă uită că cea mai importantă bătălie politică pe care a pierdut-o este aceea a credibilităţii", a scris, pe Facebook, prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu, după ce preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a cerut, luni, în BPN, mandat pentru a-i invita la dialog pe copreşedinţii PNL asupra a cinci teme: legislaţia financiară, revizuirea Constituţiei, sistemul electoral, Masterplanul pe Transport şi legile siguranţei.

Predoiu notează că în ultimii trei ani de zile, Victor Ponta a nenorocit "mii de companii şi de familii prin multele decizii aberante şi abuzive precum taxa pe stâlp, hărţuirea firmelor cu ANAF, acciza la combustibil şi alte 59 de noi taxe, multe luate la presiunea baronilor, care sunt şi stăpânii lui politici".

"Pacea şi consensul pe care le caută acum domnul Ponta sunt doar biletele lui către salvarea politică. Însă viitorul României şi al românilor nu pot face obiectul unui troc pentru salvarea viitorului politicianului Victor Ponta", a mai scris Cătălin Predoiu.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!