Ce spune Liviu Dragnea despre votul pe motiunea de cenzura de maine

0
6

Parlamentarii puterii vor asigura cvorumul la motiunea de cenzura, dar nu vor vota, a spus luni Liviu Dragnea.

 

Presedintele interimar al PSD a facut cateva observatii cu privire la votul pe motiunea de cenzura initiata de PNL, vot ce urmeaza sa aiba loc marti, in Legislativ.

 

"Sustinem actualul guvern si respingem motiunea de cenzura de maine. Decizia noastra este foarte clara: vom fi prezenti pentru a asigura cvorumul, dar nu o sa votam. Probabil ca nu o sa vina toti parlamentarii, nici de la PSD nici de la UNPR nici de la ALDE, este importan sa asiguram cvorumul pentru a se finaliza procedura, dar cei care vom fi in sala nu vom vota" a declarat Dragnea in urma sedintei liderilor coalitiei de guvernare, la care a participat si premierul Victor Ponta, potrivit Hot News.

 

Alina Gorghiu, co-presedintele PNL, a declarat astazi ca aproximativ 15 000 de oameni vor participa la mitingul liberalilor impotriva guvernului PSD si a lui Victor Ponta, organizat marti in Parcul Izvor din Capitala, inaintea motiunii de cenzura din Parlament. 

 

"La 9:30 vom fi acolo", a spus ea, adaugand ca ii asteapta la acest miting pe toti oamenii care vor "o Romanie normala". Gorghiu a afirmat ca "mai e suficient timp ca dl Oprea, dl Dragnea si alti lideri ai partidelor care sustin guvernul Ponta sa aleaga intre binele public si egoismul politic de a ramane la putere".

 

PNL a depus, luni, la Parlament, o motiune de cenzura intitulata 'Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!', dupa ce seful Executivului a fost trimis in judecata de DNA in dosarul Rovinari-Turceni. Motiunea a fost semnata de 180 de senatori si deputati, iar dezbaterea si votul acesteia urmeaza sa aiba loc marti, 29 septembrie.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!