Ce spune Marian Petrache despre ultimatumul dat lui Tudor Chiuariu

0
9

Marian Petrache a avut o reactie, luni, la ultimatumul dat de Alina Gorghiu senatorului Tudor Chiuariu privind demisia din PNL. Secretarul general al liberalilor a spus ca urmeaza sa vada “ce spune domnul senator si ce discutii mai apar”, potrivit Romania Libera.

Petrache a adăugat că nu are cunoştinţă ca în statutul unui partid politic din România să existe posibilitatea suspendării sau eliminării din partid, în momentul în care un om este acuzat sau este în stare de cercetare.

El a spus că, dacă un membru al PNL este condamnat cu suspendare pentru fapte de corupţie, atunci îşi va pierde calitatea de membru, dacă este condamnare cu suspendare pentru orice altă faptă în afară de cea de corupţie, atunci nu-şi pierde calitatea de membru PNL.

Liderul PNL Alina Gorghiu i-a dat termen senatorului Tudor Chiuariu să îşi dea demisia din PNL, până pe 23 ianuarie, când va avea loc prima şedinţă din 2015 a formaţiunii, în caz contrar, urmând a solicita excluderea acestuia din partid, au declarat pentru Mediafax surse din partid.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!