Comunistii moldoveni cer excluderea lui Vladimir Voronin din partid

0
9

O parte dintre membrii Partidului Comunist din Republica Moldova doresc excluderea din formațiune a actualului lider, Vladimir Voronin, deoarece acesta este aproape de a se alia cu partidele pro-europene din Republica Moldova. Cererea a fost depusă în conformitate cu statutul partidului la organizația PCRM de la Buiucani, unde Voronin se află la evidență, anunță site-ul Actualitati.md, conform paginaeuropeana.ro 

 

În documentul semnat de membrii Comitetului Raional Buciucani al PCRM se menționează că Vladimir Voronin a comis încălcări multiple și sistematice ale statutului și programului partidului și că a luat decizii care contravin spiritului formațiunii. Voronin susține însă că decizia de a coopera cu pro-europenii a fost luată în mod statutar de către Comitetul Central al PCRM.

 

CITITI SI: Alegeri Republica Moldova: Partidul Comunistilor va contesta rezultatul alegerilor la Curtea Constitutionala

 

S-a votat – fii bun și respectă decizia. Dacă nu, dă înapoi carnetul de partid, nimeni nu te-a obligat să devii un membru al partidului. Dacă nu ești de acord, fii bun și stai deoparte, nu-i deranja pe toți ceilalți, care au treabă. Niciun fel de milă nu voi avea față de aceștia”, a spus Voronin.

 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!