Consiliul National al PNL, organizat la Pitesti in 23 mai, anunta Vasile Blaga

0
7

Forma finala a programului de guvernare al PNL va fi aprobata in cadrul Consiliului National, in 23 mai la Pitesti, a anuntat co-presedintele liberalilor, Vasile Blaga.

Am decis convocarea Consiliului National al PNL pentru data de 23 mai la Pitesti, ora 12,00. Pe langa o analiza a situatiei politice la zi, vom aproba forma finala a programului de guvernare”, a spus Blaga, luni, dupa sedinta Comisiei de unificare a PNL, potrivit Agerpres.

Blaga a spus ca au fost parcurse toate etapele in privinta programului de guvernare, urmatorul pas fiind aprobarea in Consiliul National.

De altfel, in cadrul Consiliului urmeaza a fi aprobate modificarile la statutul partidului cu privire la integritate, alaturi de un calendar privind pregatirea si organizarea alegerilor locale.

Cat priveste motiunea de cenzura, co-presedintele PNL a subliniat faptul ca detaliile vor si stabilite la viitorul Consiliu National.

Intrebat cu privire la perioada in care va fi depusa motiunea de cenzura, Blaga a punctat “undeva in prima decada a lunii iunie”.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!