Consiliul UE:Acordul de parteneriat transatlantic UE-SUA nu va fi semnat în mandatul Obama

0
6

Semnarea în mandatul Administraţiei Barack Obama a Acordului Transatlantic de Parteneriat Comercial şi Investiţii (TTIP) între Uniunea Europeană şi Statele Unite “nu este realistă”, afirmă Peter Ziga, ministrul Economiei din Slovacia, ţară care deţine preşedinţia semestrială a Consiliului UE.

 

 

 

Semnarea în mandatul Administraţiei Barack Obama a Acordului Transatlantic de Parteneriat Comercial şi Investiţii (TTIP) între Uniunea Europeană şi Statele Unite "nu este realistă", afirmă Peter Ziga, ministrul Economiei din Slovacia, ţară care deţine preşedinţia semestrială a Consiliului UE.

 

 

 

"Ajungerea la un acord în timpul Administraţiei Obama în negocierile pe tema acordului de liber-schimb între UE şi SUA nu este un obiectiv realist", a declarat Peter Ziga, citat de site-ul cotidianului Le Figaro.

 

 

 

Peter Ziga – ministrul Economiei din Slovacia, ţară care deţine preşedinţia semestrială a Consiliului UE – a făcut aceste declaraţii cu ocazia reuniunii miniştrilor Economiei şi Comerţului din statele UE, desfăşurată la Bratislava.

 

 

 

 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!