CRIZA UCRAINA. Două avioane de vânătoare ucrainene DOBORATE în estul ţării de separatistii pro-rusi

0
5

Două avioane de vânătoare au fost doborâte în estul Ucrainei de catre separatistii pro-rusi, potrivit unui purtător de cuvânt militar ucrainean. Cele două aparate de tip Suhoi au fost doborâte deasupra regiunii Saur Mogila, o zonă înaltă din regiunea Doneţk, transmit televiziunile internationale de stiri, citate de Mediafax.

Deocamdată nu se cunoaşte soarta piloţilor, a precizat purtătorul de cuvânt Oleksîi Dmitraşkivski. Acesta a spus ca este vorba despre doua aeronave de lupta Sukhoi-25, care au fost doborate in jurul orei locale 13.30.

Oficialul ucrainean a adaugat ca in fiecare avion de zbor s-ar fi aflat pana la doi membri ai echipajului.

De asemenea, separatistii prorusi au anuntat ca au lovit doua avioane Sukhoi-25 in zona Snezhnoe, aproape de regiunea in care a fost doborata, saptamana trecuta, aeronava comerciala a Malaysia Airlines cu aproape 300 de oameni la bord, potrivit Business Insider.

Această informaţie a fost anunţată la şase zile după prăbuşirea, joi, a unui avion de linie malaysian cu 298 de persoane la bord, doborât de o rachetă în zona controlată de rebelii proruşi din estul Ucrainei.

Stire in curs de actualizare

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!