CSM SESIZEAZĂ CNA pentru modul în care au fost tratate subiecte legate de procurorul-sef al DNA, Laura Kovesi

0
7

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) sesizeaza Consiliul National al Audiovizualului (CNA) cu privire la modul in care au fost tratate subiectele legate de procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, la un post TV. CNA trebuie sa analizeze modul in care Antena 3 a preluat si interpretat declaratiile interlopului Bercea Mondial cu privire la Kovesi, conform Realitatea.net.

Laura Kovesi a anuntat, la sfarsitul lunii iunie, ca da in judecata postul TV Antena 3 pentru atac la viata personala.

CITESTE SI: VIDEO: Laura Codruta KOVESI, Procurorul-sef al DNA, da in judecata ANTENA 3 pentru atac la VIATA PERSONALA

Procurorul-sef al DNA cere daune morale de 250.000 euro de la Mugur Ciuvică, Radu Tudor și Mircea Badea, Mihai Gadea, Bianca Nae, Razvan Savaliuc dar și de la alți jurnaliști. Actiunea a fost depusa la Judecatoria Sectorului 1, unde trebuie să se fixeze primul termen de judecată, dar mai întâi trebuie să fie informate și celelalte părți. Potrivit unor surse judiciare, procurorul-sef al DNA sustine ca, daca va castiga procesul, banii pe care ii va obtine vor fi donati in scopuri umanitare.

Situatia se prezinta una complicata, in conditiile scandalului in care este implicata sefa CNA, Laura Georgescu. Aceasta apare, intr-o serie de inregistrari audio, folosind un limbaj vulgar, agresiv si vorbind despre protejarea anumitor posturi TV si hartuirea altora, in functie de interesul politic. Laura Georgescu refuza sa plece de la conducerea CNA, iar premierul Victor Ponta si-a aratat sustinerea pentru aceasta.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!