Cătălin PREDOIU: Până la sfârşitul lunii AUGUST voi avea o pozitie buna in SONDAJE. Alianța Creștin Liberală nu-și permite să piardă alegerile prezidențiale

0
13

Prezidențiabilul PDL, Cătălin Predoiu, a declarat duminică seara, că Alianța Creștin Democrată nu-și poate permite riscul de pierde alegerile prezidențiale. Predoiu este convins că până la finalul lunii august alianța va sta foarte bine în sondaje, informează Romania Libera.


"Cred că Alianţa Creştin Liberală nu îşi poate permite riscul de a nu câştiga prezidenţialele şi sunt convins că până la sfârşitul lui august sondajele vor arata foarte bine pentru mine", a declarat Predoiu, fiind întrebat ce va face dacă pe 5 august nu va obţine nominalizarea Alianţei pentru candidatura la prezidenţiale. 

 

CITITI SI: Alianta PNL-PDL devine ALIANTA CRESTIN-LIBERALA

 

Candidatul la alegerile prezidenţiale al alianţei electorale rezultate în urma fuziunii dintre PNL şi PDL urmează să fie desemnat după o cercetare sociologică care se va finaliza pe 4-5 august, anunţuri în acest sens fiind făcute de liderii alianţei, Vasile Blaga şi Klaus Iohannis.

 

Vasile Blaga a spus ferm, în mai multe ocazii, că prezidenţiabilul democrat-liberal este Cătălin Predoiu, desemnat în urma alegerilor interne din fostul PDL.

 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!