Curtea Suprema: Darius Valcov, fost ministru de Finante, ramane in arest preventiv. Decizia este definitiva

0
7

Curtea Suprema de Justitiei a decis astazi ca Darius Valcov, fost ministru de Finante, va ramane in arest preventiv. Decizia este definitiva, relateaza Hotnews.


Vineri, cei doi judecatori de la Curtea Suprema nu au ajuns la un acord in privinta acestuia caz astfel incat, in sedinta de astazi, un al treilea judecator a intrat in completul de decizie pentru a crea o majoritate.

 

CITITI SI: ICCJ: Darius Valcov a fost ARESTAT preventiv pentru 23 de zile intr-un dosar de trafic de INFLUENTA si luare de MITA

Darius Valcov se afla in arest din 2 aprilie. Potrivit DNA, in 2009, Theodor Berna, administratorul companiei Tehnologica Radion, l-a contactat pe Darius Valcov, primar al municipiului Slatina, si i-a cerut sprijinul in influentarea factorilor de decizie in vederea castigarii unor licitatii de lucrari pentru obiective situate in municipiul Slatina, orasele Scornicesti, Piatra Olt si Draganesti, promitandu-i in schimb 20% din valoarea sumelor incasate (fara TVA). In schimbul acestor contracte, Darius Valcov ar fi primit suma de aproximativ 2 milioane de euro, atat direct, cat si prin intermediari.


 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!