Daddy cel iertător și Goe cel reeducabil: Sorin a făcut o boacană mare dar e recuperabil

0
5

Întrebat despre interviul pe care l-a dat în urmă cu o zi Sorin Grindeanu, care povestește despre împăcarea lor, Dragnea a spus că și-ar dori ca Grindeanu să rămână în PSD dar că nu e decizia sa ci a forului de conducere și că Grindeanu a făcut o “boacănă mare”, care ar fi putut costa PSD foarte mult.

 

 

 

 

"O sa discutam in Comitetul Executiv National, dar nu maine. Sorin a facut o boacana mare care ne-ar fi putut costa foarte mult politic. Voi discuta cu colegii mei. Sorin Grindeanu are neaparat nevoie de o perioada pentru a metaboliza ce s-a intamplat si pentru a intelege unde a gresit.  Altfel nu va câștiga nimic, are o șansă, e un tânăr, ca mulți alți tineri, în care PSD a investit, și cred că el este recuperabil", a declarat Dragnea, aflat la Neptun, pentru întâlnirea Comitetului Executiv de vineri, transmite Agerpres.

 

Grindeanu spune că situația lui Grindeanu, care a depus o contestație privind excluderea sa din PSD la Comisia de etică, va fi discutată într-o ședință ulterioară a CExN.

 

 

El a adăugat că nu i-a propus lui Grindeanu vreun post în diplomație: "N-a fost nicio propunere și nu fac așa ceva".

 

***

 

”S-au spus foarte multe lucruri. Nu cred că a trecut cu totul peste ceea ce s-a petrecut, dar a arătat multă înțelegere. Mi-a vorbit despre tinerețe și despre tentații, despre loialitatea față de partid și despre datoria față de țară. Aș zice că mi-a vorbit părintește.  ​Sper că ceea ce s-a întâmplat îmi va aduce un plus experienței politice, un plus pe care îmi doresc să-l folosesc in continuare în interiorul partid” – este sinteza întâlnirii celor doi făcută chiar de Sorin Grindeanu într-un interviu acordat stiripesurse.ro. 

 

Grindeanu își nuanțează și tonul și declarațiile, nu mai este criticul – tardiv, e drept – al tuturor gesturilor și declarațiilor lui Dragnea.

 

Grindeanu susține, în continuare – fără a și argumenta, e drept –  că opoziția față de Dragnea a fost motivată strict de temerea că, dacă guvernul său cade, PSD va pierde guvernarea. De altfel, această declarație a sa a fost prima notă disonantă în așa-zisa disidență pe care a făcut-o la acea vreme față de liderul PSD, Liviu Dragnea.

 

 

 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!