Dan Sova: Crin Antonescu a rupt USL si a sfarsit TRADAT de Klaus Iohannis

0
7

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Șova, sustine că din zona PNL-PDL-Băsescu "vom avea o candidatură construită pe minciună și trădare".

"PNL a desemnat, astăzi, alesul dorit de Traian Băsescu: pe Klaus Iohannis. Problema lui Crin Antonescu este că s-a lăsat păcălit de cântecele de sirenă de la Cotroceni și a rupt USL. Crin Antonescu a rupt USL și a sfârșit prin a nu mai fi dorit drept candidat chiar de PNL. A rupt USL pentru a fi domnia sa cert că va fi susținut de oamenii regimului Băsescu pentru funcția de președinte. Iată că fostul președinte PNL a sfârșit prin a fi trădat chiar de Klaus Iohannis", susține Șova într-un comunicat de presă citat de AGERPRES.

Social-democratul este de părere că românii "nu se pot aștepta la nimic bun" din candidatura lui Klaus Iohannis, care "pare din ce în ce mai clar o lucrare a laboratoarelor de la Cotroceni".

În opinia sa, multe dintre temele lansate de la Cotroceni de președintele Traian Băsescu au fost preluate "cuvânt cu cuvânt din partea lui Klaus Iohannis".

"Noi nu uităm că domnul Klaus Iohannis este omul din cauza căruia Crin Antonescu a trădat votul primit din partea românilor în 2012. (…) Iată că domnul Antonescu a fost trădat chiar de oamenii care i-au șoptit în ureche să rupă cea mai importantă alianță politică de după 1989, cei care l-au îndreptat spre alianța cu Regimul Băsescu. Antonescu a fost mințit de Iohannis, de unii lideri PNL și PDL, primind la acel moment asigurări că va rămâne prezidențiabil. Cine trădează va fi trădat — asta este lecția pe care a învățat-o astăzi domnul Antonescu", este de părere Șova.

"Azi Delegația Permanentă a luat în discuție candidatura pentru Președinția României și am fost desemnat candidat din partea PNL. În etapa imediat următoare va exista o cercetare sociologică pentru a desemna candidatul dreptei. Acest lucru va fi finalizat probabil în jurul datei de 5 august", a declarat luni președintele PNL, Klaus Iohannis.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!