Dan VOICULESCU: DNA lucreaza CORECT. A confirmat ca toate PROBELE din dosarul lui Mircea BASESCU sunt CORECTE. Nu mai plec in VACANTA

0
6

Cererea de stramutare a dosarului ICA – Dan Voiculescu de la Curtea de Apel Bucuresti va fi judecata pe 11 iulie la Inalta Curte dupa ce termenul initial de 24 septembrie a fost preschimbat. Aflat marti la Tribunalul Bucuresti, unde se judeca cererea sa de revocare a controlului judiciar, Dan Voiculescu nu a dorit sa comenteze vestea preschimbarii termenului cererii de stramutare, insa a facut declaratii pe marginea dosarului lui Mircea Basescu, relateaza Hotnews.

 

"Pentru mine cea mai buna veste este faptul ca aseara am vazut la tv faptul ca DNA a confirmat ca toate probele din dosarul lui Mircea Basescu sunt corecte si asta a fost pentru mine un semnal pozitiv ca DNA-ul lucreaza corect. Vreau sa ii felicit. Statul de drept incepe sa functioneze autentic, real si este cel mai mare castig pentru Romania", a declarat Voiculescu.
 

CITITI SIDan Voiculescu a ajuns la Tribunalul București pentru CONTESTATIA controlului judiciar : Din 2004 nu mai sunt implicat în niciun fel de tranzacții comerciale. Voiculescu vrea sa PLECE DIN TARA

 

Dan Voiculescu a mai declarat, marti, ca daca instanta dispune ridicarea masurii controlului judiciar, nu mai pleaca in vacanta, pentru ca aceasta trebuie facuta "cand esti linistit, nu tracasat", dar si pentru ca este o ofensiva si ramane "pe terenul de lupta".
 

Avocatii lui Dan Voiculescu au inaintat aceasta solicitare la Inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce la termenul din 1 iulie al procesului au sesizat faptul ca noul presedinte al completului de judecata nu este impartial.
 

Avocatul lui Dan Voiculescu a cerut in data de 3 iulie Inaltei Curti de Casatie si Justitie stramutarea procesului in care se judeca dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare (ICA).

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!