Daniel Constantin (PC): 95% dintre filiale sunt de acord cu fuziunea cu PLR

0
7

Presedintele Partidului Conservator (PC) a inceput negocieri cu reprezentantii Partidului Liberal Reformator (PLR), condus de Tariceanu. Daniel Constantin a inaintat anul 2017 pentru un congres comun.

Obiectivul fuziunii, spune Constantin, este de a forma “a treia forta politica”, potrivit Romania Libera.

Ne-am angajat la un proces și astăzi am avut un episod. Ne-am întâlnit opt cu opt membri ai Partidului Conservator pentru a discuta despre procesul de fuziune. Obiectivul este de a constitui a treia forță politică din România. Vor fi copreședinți până în 2017. După parlamentarele din 2017 vom stabili congres și validarea unui singur președinte”, spune Daniel Constantin.

Si, desi unii conservatori critica initiativa, cei mai multi membri PC sunt pentru aceasta mutare politica, sustine Constantin.

”Sunt voci care nu sunt pentru fuziune, dar colegii care au fost aici, membrii vechi cred că e varianta pe care trebuie să o luăm în calcul. Înțeleg politica Pelican Grapini Șerban Rădulescu. Majoritatea e însă pentru fuziune. 95% din filiale sunt pentru a analiza serios acestă fuziune”, a mai mai spus liderul conservator.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!