Dmitri Medvedev: Rusia va reactiona dur daca va fi exclusa din sistemul interbancar SWIFT

0
7

Dmitri Medvedev, premierul Federatie Ruse, a declarat ca Rusiei va reactiona dur daca va fi exclusa din sistemul interbancar SWIFT, relateaza Interfax si RT. Intentia de a impune noi sanctiuni Rusiei au aparut dupa atacul cu rachete care a avut loc sambata in orasul Mariupol, din sud-estul Ucrainei, relateaza Hotnews.

 

Discutiile despre inasprirea sanctiunilor pentru Rusia au aparut dupa un week-end sangeros in Ucraina, cand atacul separatistilor pro-rusi s-a soldat cu 30 de morti in orasul portuar Mariupol.

 

Barack Obama a promis "sa creasca presiunea asupra Rusiei", acuzata de Kiev si Washington ca sustine militar separatistii din estul Ucrainei.

 

CITITI SI: UE: Noi SANCTIUNI pentru Rusia dupa atacul separatistilor in MARIUPOL

 

Uniunea Europeana a anuntat ieri, printr-un comunicat de presa ca, la reuniunea ministrilor de externe care va avea loc joi, vor fi cerute noi sanctiuni impotriva Rusiei, din cauza atacului care a avut loc zilele trecute asupra civililor si militarilor ucraineni din orasul Mariupol. 30 de persoane au murit, sambata, in atacul cu rachete care a avut loc asupra unui cartier al orasului-port ucrainean Mariupol.

 

CITITI SI: Ratingul de credit al Rusiei retrogradat de agentia Standard and Poor s

 

 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!