DNA : PERCHEZIŢII la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman. Directoarea instituţiei este suspectată că ar fi luat MITA pentru copiii daţi

0
8

Procurorii DNA fac joi percheziţii la locuinţele unor persoane şi la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, într-un dosar privind fapte de corupţie, surse judicare declarând că directoarea instituţiei este suspectată că ar fi luat mită pentru copii daţi spre adopţie. Direcţiei Naţionale Anticorupţie, percheziţiile au loc în municipiile Alexandria şi Roşiorii de Vede, din judeţul Teleorman, la locuinţele unor persoane şi la sediul unei instituţii publice, relateaza Mediafax.

 

Percheziţiile sunt făcute într-un dosar în care se fac cercetări privind săvârşirea, în perioada 2005-2012 a unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, a precizat DNA. Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că instituţia la care au loc percheziţiile este Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman.

 

Potrivit surselor citate, în anchetă este vizată şi directoarea DGASPC Teleorman, Floarea Alesu, aceasta urmând să fie dusă la audieri. Directoarea este suspectată că ar fi primit câte o mie de euro pentru fiecare copil dat spre adopţie, au mai arătat sursele judiciare.

 

DNA a precizat că, în acest caz, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii, precum şi al Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!