Dragnea amână şedinţa de Guvern ca să discute cu Tudose despre întrunirea CExN al PSD

0
8

Liviu Dragnea, liderul PSD, a fost azi la Palatul Victoria, unde a discutat cu premierul Mihai Tudose despre şedinţa CExN a PSD. Şedinţa de Guvern ar fi trebuit să înceapă la ora 14.00, pe ordinea de zi aflându-se reintroducerea supraaccizei la combustibili, dar a fost amânată.

 

Dragnea susţine că a venit la Guvern să vorbească despre organizarea şi temele care vor fi abordate în şedinţa CExN a partidului de la sfârşitul acestei săptămâni.

 

Totodată, şedinţa de Guvern de miercuri, programată iniţial la ora 14.00, se amână până la ora 15.30 din cauză că nu există toate avizele necesare pentru actele normative aflate pe lista suplimentară a ordinii de zi, conform News.ro.

 

Şedinţa ar fi trebuit să înceapă la ora 14.00, pe ordinea de zi aflându-se reintroducerea supraaccizei la combustibili despre care premierul Mihai Tudose a susţinut, la începutul lunii august, că nu va afecta preţurile la pompă, deşi nu a primit nicio asigurare în acest sens din partea companiilor petroliere. De asemenea, pe ordinea de zi se află şi un proiect de ordonanţă privind plata defalcată a TVA.

 

Conform unor surse oficiale, şedinţa a fost amânată, pentru că actele aflate pe ordinea de zi suplimentară nu au toate avizele.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!