Dragnea, despre demisia lui MRU: Opinia publică sa fie informata in privinta motivelor

0
6

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a solicitat astazi, in urma demisiei lui Mihai Razvan Ungureanu de la conducerea Serviciului de Informatii Externe, ca opinia publica din Romania sa fie informata in privinta motivelor care au dus la aceasta demisie. Dragnea considera ca in spatele acestui gest ar putea fi un “razboi politic subteran”.

 

"Am luat act din presă de demisia Directorului SIE. O demisie e o demisie și nu o comentez! Sper ca acest act să nu facă parte dintr-un război politic subteran. E foarte important ca serviciile de informații să nu fie implicate în lupta politică!

Opinia publică din România trebuie să știe care au fost motivele reale care au dus la această demisie din partea domnlui Mihai Răzvan Ungureanu. Dacă au fost motive strict personale, atunci e în regulă, dar dacă au fost alte motive, care țin de buna funcționare a acestui serviciu atunci Comisia de control a SIE ar trebui să fie informată, pentru că e vorba de o instituție importantă a statului," a transmis presedintele PSD.

 

Mihai Razvan Ungureanu a demisionat astazi de la conducerea Serviciului de Informatii Externe. Conform unor informatiilor aparute pe surse, MRU ar fi demisionat din motive personale de la conducerea serviciului, exista chiar varianta unor probleme medicale pe care acestea le-ar avea. La mijloc ar putea fi de asemenea anumite neintelegeri pe care MRU le-ar fi avut cu presedintele Iohannis.

 
 
Conducerea SIE va fi preluata de Silviu Predoiu, directorul adjunct.
 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!