Dragnea, la guvern după demisia directorului general al TAROM

0
8

Dragnea a ajuns luni la Guvern, pentru o întâlnire cu premierul Mihai Tudose, după demisia directorului general al TAROM. La întâlnire a participat și omul lui Dragnea, ministrul ministrul Dezvoltarii, Shevil Shhaideh.

 

  

Ora 16:25: Mihai Tudose si Liviu Dragnea au iesit de la intalnire. "Am discutat despre proiectul de buget. Actele normative care vor intra in vigoare anul viitor sa fie prinse in buget, iar proiectul de buget sa intre in Parlament, asa cum scrie la lege, in octombrie. Bugetul pe anul viitor va fi realizat pe proiecte", a declarat Liviu Dragnea, citat de Hotnews.ro.

 

La randul sau, Mihai Tudose a declarat ca a trimis Corpul de control la Compania Nationala de Investitii dupa ce a primit o sesizare: "A fost o sesizare, asa se procedeaza. O sesizare de la un cetatean."

 

Vizita lui Dragnea la Guvern a venit pe fondul demisiei sefului Tarom, ceruta vineri de Tudose, dar aparat pana in ultimul moment de ministrul Transporturilor, Razvan Cuc.

 

Prezenta lui Sevil Shhaideh a fost motivata de controlul anuntat de premier la Compania Nationala de Investitii din subordinea Ministerului Dezvoltarii.

 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!