Dragnea se crede victimă a Justiției române: o să merg la CEDO în dosarul Referendumul

0
5

Deși condamnat cu suspendare, Dragnea este nemulțumit de sentința Curții Supreme. În ciuda faptulu că, având cazier, el a reușit să ajungă președinte al Camerei Deputaților, în condițiile în care Camera refuză să angajeze oameni de serviciu cu cazier, potrivit unui anunț recent.

 

 

 

 Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, duminică, vorbind despre dosarul "Referendumul", că o să meargă la CEDO.

 

 

 Întrebat la Antena 3 ce se așteaptă să i se întâmple în cel de-al doilea dosar care îl vizează, Dragnea s-a victimizat, devenit brusc pios și încrezător în ”Ăl de Sus”, cu argumentul că el ”se simte” nevinovat, curat argument juridic:

 

 

"Speranța mea nu moare niciodată. Serios. Ca și cu dosarul referendumului (…) Acum pot să merg la CEDO și o să merg la CEDO (…) Acum chiar că o să merg la CEDO, nu vreau să intru în detalii (…) Dar și ăstălalt și la referendum (…) până la urmă Ăl de Sus hotărăște, dar în condițiile în care te simți nevinovat, total nevinovat, n-ai cum să n-ai speranțe că până la urmă cineva va sparge gheața, cineva va sparge gheața și va spune 'Oameni buni, nu mai merge, adică nu mai putem condamna oameni care sunt nevinovați'".

 

 

 

Totodată, referindu-se la posibilia legătură între el și firma Tel Drum, Dragnea s-a arătat preocupat strict de cei care ”suferă” din cauza sa: 

 

 

"Din 2004 se tot vorbește despre asta, articole, controale, anchete. N-au găsit nicio legătură, pentru că n-au ce să găsească (…) Asta e ca și cu hotelul pe care îl am în Brazilia (…) Am mai auzit pe cineva la o emisiune de seară, (…) spunea că am 500 de milioane de euro în Brazilia. E de râs, dar e și de plâns, pentru că mie îmi pare foarte rău că sunt oameni care suferă din cauza mea".

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!