Dragnea si Ponta, intalnire la ceas de seara. Dragnea NEAGA zvonurile privind o eventuala DEMISIE

0
6

Prim-ministrul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea se aflau impreuna, marti seara, dupa ora 22.00, cand presedintele executiv al PSD a fost intrebat daca si-a inaintat demisia din Guvern, scrie Ziare.com.

Intr-o scurta interventie telefonica la B1 Tv, Liviu Dragnea a fost intrebat daca este adevarat ca si-a inaintat demisia din functia de vicepremier, marti dimineata, potrivit unor zvonuri.

Presedintele executiv al PSD a negat aceasta informatie: "Eu chiar sunt cu premierul la o discutie si nu i-am inaintat nicio demisie, nici nu mi-a cerut", a spus Dragnea, marti seara, interventia in emisiune fiind in jurul orei 22.20.

Intre timp, prim-ministrul Victor Ponta se putea auzi amuzandu-se. Intrebat daca premierul se aude razand, vicepremierul a raspuns: "Da".

De asemenea, Liviu Dragnea a spus ca pe 29 iulie va fi Consiliul National al PSD la Craiova, fiind intrebat daca si cand isi va anunta premierul candidatura la Presedintia Romaniei.

Pe 29 iunie, Liviu Dragnea a declarat ca nu va demisiona din Guvern pentru a se ocupa de campania pentru alegerile prezidentiale.

"Eu nu comentez asemenea stiri proaste si neadevarate. Inteleg de unde sunt izvorate. Ar fi fost bine ca eforturile astea sa fie indreptate catre cauze mai bune.

Nu, asta e o prostie. Sa demisionam toti din Guvern ca sa-l sprijinim pe Victor, eventual sa intram si in opozitie… Nu se pune problema de asa ceva", a spus presedintele executiv al PSD.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!