Dragnea: sistemul de justiție nu se învârte în jurul lui Iohannis. Nici al lui Kovesi sau Lazăr

0
8

Șeful PSD Liviu Dragnea minimalizează impactului modificărilor anunțate de ministrul de Justiție Tudorel Toader și spune că, oricum, acestea vor trece prin Parlament. Omite să spună, însă, Dragnea că deține majoritatea în Parlament.

 

 

 

 "Sistemul de justitie nu trebuie sa se invarta in jurul lui Iohannis sau in jurul lui Kovesi sau (Augustin) Lazar", a spus Dragnea ca reacție la criticile aduse de cei numiți la modificările propuse de ministrul Toader. 

 

 

"Dumneavoastra aveti impresia ca Romania trebuie sa mearga inainte sau inapoi dupa ce dorinte are Klaus Iohannis? Nu. Sistemul de justitie nu trebuie sa se invarta in jurul lui Klaus Iohannis, nici a lui Kovesi, nici a lui Lazar" a spus Dragnea, cu un aer teatral, mimând enervarea la limită.

 

 

Declarația e menită a exemplifica eterna duplicitate a șefului PSD: după ce miercuri a spus că nu este de acord cu propunerile făcute de Tudorel Toader în sensul scoaterii președintelui țării din circuitul numirii șefilor de Parchete, acum Dragnea, prin întrebarea retorică formulată lasă de înțeles că criticile aduse lui Toader sunt neîntemeiate și că România nu se învârte în jurul celor care au criticat modificările propuse de ministru.

 

 

Numai că nu despre dorințele șefului statului și ale șefilor de Parchete este vorba ci despre subordonarea politică a Justiției. 

 

 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!