Dragnea, Tudose si ministrii PSD se intalnesc in weekend fara cei de la ALDE (surse)

0
7

Liviu Dragnea, presedintele PSD, premierul Mihai Tudose si ministrii PSD se reunesc in weekend pentru o serie de discutii cu privire la prioritatile Guvernului.

 

UPDATE: Președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a întâlnit sâmbătă la Sinaia cu premierul Mihai Tudose și cu o parte a Cabinetului. 

 

Sursele citate au precizat că întâlnirea este una informală.

 

Vineri, surse politice au declarat, conform Agerpres, că președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, președinte al PSD, se va întâlni cu membri ai Guvernului Mihai Tudose în acest weekend în teritoriu, iar discuțiile vor viza aspecte de ordin tehnic și organizatoric, precum și chestiuni legate de noua sesiune parlamentară care va începe vineri, 1 septembrie.

 

Săptămâna viitoare va avea loc o nouă reuniune a Comitetului Executiv al PSD, ocazie cu care se va discuta despre legea pensiilor.

 

"O să avem din nou o întâlnire a Comitetului Executiv în weekend, grupurile parlamentare și Guvern, tot pe aici", a declarat joi, la Neptun, președintele PSD, Liviu Dragnea. 

 

La aceasta intalnire nu au fost convocati si ministrii ALDE, conform unor surse politice citate de Hotnews.

 

Intalnirea ar fi fost convocata pentru a discuta mai multe subiecte controversate ale momentului si are loc dupa ce vineri liderii PSD s-au reunit in sedinta Comitetului Executiv National, unde a fost invitat si presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu

 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!