Duane BUTCHER, insărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA, a avut o discutie cu Victor Ponta, la Guvern, înainte de încheierea mandatului său în România

0
5

Însărcinatul cu afaceri din cadrul Ambasadei SUA în România, Duane Butcher, s-a întâlnit, luni, la Palatul Victoria cu premierul Victor Ponta, pentru o discuţie înainte de încheierea mandatului său în România. Surse oficiale au declarat, după întâlnirea cu Ponta, că oficialul american îşi va încheia mandatul în această lună, relateaza Mediafax.

 

Joi, la recepţia de Ziua Independenţei organizată de misiunea diplomatică, Butcher a declarat că va pleca în curând din România, mandatul său apropiindu-se de final.

 

CITITI SIInterviu Duane BUTCHER, trimisul SUA la Bucuresti: Romania este un MODEL in regiune in privinta luptei anti-coruptie. Viitorul presedinte va fi pro-american si pro-european

 

În luna decembrie 2012, după ce ambasadorul american Mark Gitenstein şi-a încheiat mandatul în România, Duane Butcher, adjunctul şefului misiunii diplomatice a SUA, a devenit Însărcinatul cu afaceri al misiunii diplomatice a SUA, în lipsa unui alt ambasador.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!