După decizia Senatului în cazul Oprea, poliţistul Godină scrie pe Facebook: Îmi e silă!

0
7

Poliţistul Marian Godină scrie, pe contul său de Facebook, că statutul său nu îi permite să exprime opinii politice, pentru că şi-ar fi dorit să scrie “nişte cuvinte după ce s-a petrecut azi”, limitându-se la a spune că îi este silă.

 
 
El nu se referă explicit la decizia Senatului, care a respins solicitarea de avizare a urmăririi penale împotriva lui Gabriel Oprea în cazul morţii poliţistului Bogdan Gigină, dar lasă să se înţeleagă despre ce este vorba, menţionând acuzaţiile împotriva fostului ministru de Interne, respectiv ucidere din culpă şi abuz în serviciu.

 

Godină începe prin a spune că îşi iubeşte meseria de poliţist şi că îi place mult ceea ce face, pentru că acesta a fost visul său pe care şi l-a îndeplinit destul de greu, "prin muncă şi fără niciun ajutor" şi că, dacă ar fi fost interesat de un salariu mai mare, ar putea pleca oricând din Poliţie, dar asta ar însemna să renunţe la un vis şi să le facă unora pe plac, conform News.ro.

.

"Sunt momente, totuşi, când îmi pare rău că sunt poliţist, iar seara asta e unul dintre acele momente. Îmi pare rău, pentru că statutul îmi interzice să îmi exprim public opinii politice, pentru că tare mă mănâncă să scriu nişte cuvinte după ce s-a petrecut azi. Nu am să o fac pentru că nu vreau să încalc vreun regulament, mai ales că sunt oameni care abia aşteaptă să greşesc cu ceva, dar e lesne de înţeles ceea ce simt", scrie Marian Godină, continuând: "Am voie să spun ce simt? Îmi e silă!".

 

Senatorii au respins, luni, cererea procurorului general de încuviinţare a începerii urmăririi penale, pentru ucidere din culpă, a fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea, cu 73 de voturi ”contra” cererii Parchetului General, 45 ”pentru” şi şase abţineri
 

 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!