După inculparea Ioanei Băsescu, Ponta afirmă că tatăl ei este Victor Frankestein

0
3

Victor Ponta comentează, pe Facebook, punerea Ioanei Băsescu sub control judiciar de către DNA, afirmând că fostul preşedinte “este exact Victor Frankestein”.

 

 

El se referă  referă la personajul din romanul lui Mary Shelley, în care doctorul Frankestein este ucis de creaţia sa, şi făcând aluzie la afirmaţiile lui Băsescu despre cum el a întărit justiţia independentă în România.

"Traian Basescu este exact Victor Frankenstein din romanul faimos scris acum 200 de ani. Dacă nu l-a citit la timpul potrivit sau dacă a crezut în mod naiv că el va avea altă soartă e doar problema lui, acum se jeluieşte degeba", scrie Ponta pe Facebook.

 

Fostul premier face referire în postarea sa la romanul "Frankenstein", scris de Mary Shelley, în care doctorul Frankenstein este ucis de creaţia sa. Ponta face astfel aluzie la afirmaţiile lui Traian Băsescu, potrivit cărora justiţia a devenit cu adevărat liberă în timpul mandatului său şi atunci s-a întărit, alături de alte instituţii, conform News.ro.

 

Victor Ponta mai comentează venirea la DNA a fiicei cele mari a lui Băsescu, Ioana, afirmând că în România "aplicăm încă metodele barbare din Antichitate sau din Evul Mediu" prin care justiţia "pedepseşte familia", screi Ponta pe Facebook.

 

Ioana Băsescu, fiica cea mare a fostului preşedinte al României Traian Băsescu, a fost pusă, joi, sub control judiciar de către procurorii DNA, în dosarul privind finanţarea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din 2009. Ea este acuzată de instigare la abuz în serviciu şi la spălare de bani. În acelaşi dosar au fost puşi sub control judiciar şi fostul ministru Elena Udrea, fostul secretar general al Ministerului Dezvoltării Gheorghe Nastasia, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea Victor Tarhon, Ioan Silviu Wagner, fost director general al unei societăţi cu capital de stat şi omul de afaceri Giovanni Mario Francesco, fostul concubin al Ioanei Băsescu.

 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!