Elena Udrea: Blaga si Iohannis ‘isi cumpara linistea in fata Antenelor’

0
6

Elena Udrea iese la atac dupa ce reprezentantii PDL si PNL au refuzat miercuri sa sustina initiativa PMP privind infiintarea unei Comisii parlamentare care sa ancheteze modul in care Dan Voiculescu a reusit sa obtina in arenda 2.600 de hectare de teren agricol in Giurgiu de la Agentia Domeniilor Statului.

"PNL si PDL – Opozitia, Dreapta unita, cei care il vor da jos pe Ponta de la Putere, luptatorii impotriva coruptiei, aparatorii statului de drept – au decis sa NU semneze in favoarea unei comisii de ancheta parlamentara care sa verifice cum a pus Felix mana pe 2.600 de hectare de teren agricol in Giurgiu. Nu numai ca il protejeaza astfel pe Dan Voiculescu, poate cel mai toxic personaj din Romania, dar cautioneaza, prin hotararea lor, o hotie uriasa", a scris pe Facebook Elena Udrea, citata de Ziare.com

In acest context, sustine liderul PMP, nu poate trage decat doua concluzii: ca "PMP este singurul partid veritabil de Opozitie din Romania. PNL si PDL respecta omerta coruptilor" si ca "Blaga si Iohannis sunt doi lideri politici slabi".

Blaga si Iohannis "isi cumpara linistea in fata Antenelor"

Despre cei doi lideri sustine ca ca prefera, prin astfel de decizii politice, "sa-si cumpere linistea in fata Antenelor".

"Se explica astfel foarte multe lucruri din perioada guvernarii PDL, cand eu, presedintele Basescu si Emil Boc eram tocati sistematic la trustul lui Voiculescu, in timp ce Vasile Blaga era vazut drept un 'om echilibrat'", mai scrie Elena Udrea pe reteaua de socializare.

Politicianul isi incheie postarea facand un apel "catre toti oamenii de buna-credinta din Parlament (de la Putere sau din Opozitie) ", carora le cere sa semneze pentru infiintarea comisiei de ancheta, aceasta fiind calea de a "afla adevarul in acest caz extrem de grav".

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!