Elena Udrea: Cel mai probabil NU voi candida pentru un nou mandat la sefia PMP. Partidul ii ramane LOIAL lui Traian Basescu

0
6

Elena Udrea “cel mai probabil” nu va candida pentru un nou mandat la sefia PMP, a declarat aceasta. Udrea a mai spus ca a fost decisa devansarea datei Congresului PMP din 21 martie pentru 8 februarie, potrivit Hotnews.

Elena Udrea a vorbit si despre consultarile de luni de la Cotroceni cu partidele parlamentare.

Udrea s-a aratat deranjata de faptul ca Partidul Miscarea Populara nu a fost invitat la consultari: "Nu e nici un moment istoric, acordul exista din 2013 (cu referire la consensul anuntat luni pentru ca bugetul Apararii sa atinga 2% din PIB in 2017 – n.red.). Este un pretext acela ca PMP nu a ajuns in Parlament prin vot pentru partid. Domnul Iohannis ii cheama la consultari doar pe cei care sunt de acord cu el. PMP a indemnat vreo 500 de mii de alegatori sa voteze impotriva domnului Ponta si in favoarea domnului Iohannis. Parlamentarii PMP pot face diferenta in Parlament", a spus liderul PMP.
 

PMP ii ramane loial lui Basescu

PMP ii ramane loial lui Traian Basescu, iar “biroul sta in continuare pregatit” pentru el, a declarat luni liderul Partidului Miscarea Populara. Elena Udrea a subliniat ca fostul presedinte “este in masura sa spuna” cand va reveni in politica, potrivit sursei citate.

Elena Udrea a fost intrebata daca a vorbit cu fostul presedinte, avand in vedere ca initial acesta ar fi trebuit sa se inscrie in PMP imediat dupa incetarea mandatului de sef al statului.

"Am vorbit cu domnul presedinte. Este decizia presedintelui Traian Basescu cand va dori sa se implice in viata politica. Au trecut trei saptamani de cand a plecat de la Cotroceni. Cand domnia-sa va hotari in ce moment doreste sa se reimplice in viata politica, este o mare asteptare fata de preluarea rolului de lider al opozitiei. Este evident ca opozitia la guvernarea PSD este slaba, insa este decizia domniei-sale cand va face acest lucru. Este in acelasi timp clar ca ramane apropiat proiectului Partidului Miscarea Populara, pentru ca este un proiect care s-a nascut la initiativa dansului", a explicat Udrea.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!