Elena Udrea, replica pentru Mihai Razvan Ungureanu: L-am vazut dezicandu-se de Traian Basescu. NU poţi să te dezici de valori pe care le-ai susţinut în trecut…daca te dezici, esti OPORTUNIST

0
6

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni, că Mihai Răzvan Ungureanu încearcă să intre în proiectul de unificare atacând-o pe ea şi pe preşedintele Traian Băsescu. Udrea a arătat că, dacă cineva se dezice de un lucru pe care l-a susţinut, atunci dă un semnal către electorat că este oportunist, informeaza Mediafax.

Mihai Razvan Ungureanu i-a adresat sambata o scrisoare deschisa Elenei Udrea pentru a raspunde la anumite declaratii pe care Udrea le-ar fi facut despre caracterul sau si despre rolul sau in politica romaneasca. Ungureanu considera ca Udrea nu are niciun drept moral de a imparti certificate de buna purtare politica si o considera responsabila de actuala situatie politica a dreptei. El mai afirma ca Udrea s-a izolat politic singura, deoarece i-a indepartat pe toti cei care nu erau de acord cu ea, si ii cere sa se retraga, si sa il lase pe Traian Basescu sa-si recastige rolul politic pe care il merita.

"Vedem astăzi că unii încearcă să intre în proiectul de unificare a dreptei şi mă refer la domnul Ungureanu, motiv pentru care vrea să plătească un preţ, preţul fiind să mă atace pe mine şi să-l atace pe preşedinte. Deci cred că nu este nevoie să ne certăm între noi, dar pe de altă parte electoratul trebuie să ştie ce reprezintă fiecare de fapt", a spus Udrea, întrebată în legătură cu faptul că liderul FC i-ar fi cerut să se retragă.

 

CITITI SI: Scrisoare DURA a lui MRU catre Elena UDREA. Sunteti responsabila de FRAGMENTAREA dreptei. Nu aveti nicio calitate morala sa impartiti CERTIFICATE de basism

 

Udrea a spus că ea înţelege că pentru unii nu contează moştenirea lui Traian Basescu având în vedere că PDL şi PNL fac fuziunea împotriva preşedintelui, dar pe cei din PMP îi interesează şi electoratul şi moştenirea lui Traian Băsescu.

"Eu înţeleg că pentru unii nu contează moştenirea lui Traian Băsescu, înţeleg din declaraţiile liderilor că PDL şi PNL fac această fuziune împotriva preşedintelui, deci nu-i interesează nici moştenirea preşedintelui, nici electoratul lui Traian Băsescu. Pe noi cei de la PMP ne interesează şi electoratul preşedintelui şi moştenirea preşedintelui, dar e ca în «Fiul risipitor», dacă pleci nu-ţi pasă de moştenire şi demonstrezi că nici nu ţi se potriveşte, după aceea degeaba plângi după ea", a adăugat Udrea.

Ea a spus că Mihai Razvan Ungureanu a fost la suspendarea preşedintelui la primul miting de susţinere din Bucureşti, iar acum a găsit de cuviinţă să se dezică de preşedinte, cedând la recomandările unor consultanţi politici.

"Săptămâna trecută domnul Ungureanu a găsit de cuviinţă să se dezică de preşedinte pentru că, se întâmplă tuturor ca cei care sunt consultanţi politici să le recomande să ducă un altfel de demers (…) la sfârşit de mandat, de separare, de dezicere de preşedinte, presupun că domnul Ungureanu a cedat la astfel de recomandări, l-am văzut în foarte multe ipostaze dezicându-se de Traian Băsescu. Nu poţi să te dezici de valori pe care le-ai susţinut în trecut, dacă le-ai susţinut din convingere (…), dacă te dezici înseamnă că dai semnal către electorat că eşti un oportunist, că spui ceea ce este nevoie să spui pentru a profita de o anumită ocazie", a mai spus Udrea.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!