Emil Boc vrea inca un mandat la primaria Cluj, din partea PNL

0
10

Emil Boc vrea inca un mandat la primaria Cluj, fostul premier anuntand sambata ca si-a depus candidatura in cursa interna a PNL in acest sens.

 

Anuntul a fost facut la Poiana Brasov, acolo unde liberalii organizeaza in aceste zile Liga Alesilor Locali.

 

"Din punct de vedere politic, candidatura mea este in interiorul PNL. Trebuie, in primul rand, sa vedem cum rezolvam problemele clujenilor", a raspuns Boc, intrebat de presa daca va candida din nou la alegerile locale din 2016.

 

Anuntul lui Emil Boc nu vine ca o surpriza in conditiile in care, la finalul lui augusut, copresedintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda a anuntat ca fostul premier si-a exprimat in scris intentia de a candida din partea liberalilor pentru inca un mandat la Primaria Cluj-Napoca.

 

"Domnul primar Emil Boc si-a exprimat in scris, la secretariatul PNL Cluj, conform procedurii interne din partid, intentia de a candida din partea PNL pentru un nou mandat la alegerile locale de anul viitor la Primaria Cluj-Napoca.

 

La fel au procedat toti primarii liberali din judet si din tara. Acest lucru demonstreaza ca alte informatii vehiculate despre candidatura domniei sale sunt pure speculatii. Eu nu am nicio rezerva, Emil Boc va candida din partea PNL la alegerile locale din 2016", a spus Buda la acel moment.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!