Femeile din PSD, către Dragnea, metamorfozat în Avram Iancu: Ne-aţi spus că suntem o armată

0
5

Liviu Dragnea a primit de la femeile din PSD tulnicul lui Avram Iancu, pe care să îl folosească de câte ori vrea să le cheme la luptă.

 

 

De cum a ajuns la Mamaia, la întâlnirea femeilor din PSD, Liviu Dragnea a fost nevoit să intre în spiritul evenimentului. A primit o ie şi, în ciuda reţinerilor, a şi îmbrăcat-o, conform Digi 24.

 

Liviu Dragnea: „Vor râde aşa cum au mai râs, vor ameninţa, aşa cum au mai ameninţat. Vor face dosare, aşa cum au mai făcut. Dar nu le va merge la nesfârşit. Şi asta e o veste proastă pentru ei”.

 

 

În faţa armatei de femei PSD, care spun că sunt dedicate trup şi suflet partidului, dar şi ţării, Liviu Dragnea a decretat: „Nu ştim să pierdem. Dar ştim, în schimb, să câştigăm, iar ei ştiu asta şi îi sperie în continuare”.

 

Fermecate de discursul liderului, femeile din PSD l-au comparat pe Liviu Dragnea cu un personaj istoric şi i-au dat un cadou pe măsură.

 

Viorica Dăncilă, europarlamentar PSD: „Ne-aţi spus că suntem o armată şi că aveţi încredere în noi. Iar noi vă asigurăm că, de fiecare dată, vom fi prezenţi. Avram Iancu îşi chema cu acest tulnic ostaşii la luptă. Noi vi-l oferim dumneavoastră. Cele 240.000 de membre ale PSD, alături de dumneavoastră, alături de PSD!”

 

Liviu Dragnea: „ Când o să simt nevoia, o să sun din el şi o să pun pe Facebook şi atunci, vă aştept pe toţi.”

 

Liviu Dragnea a dezvăluit şi motivul pentru care oastea de femei a PSD are un loc special în inima lui: „Femeile din PSD nu m-au înşelat niciodată”.

 

 

****************

 

Reamintim că  Liviu Dragnea, a afirmat vineri, la Şcoala Politică a Femeilor social-democrate, că nicio femeie din partid nu l-a înşelat, iar cele în care a investit încredere, au răsplătit înzecit şi nu l-au păcălit. El a ţinut să precizeze că, în momentele de cumpănă, doamnele din partid au fost "mult mai stabile şi mai echilibrate" decât mulţi „purtători de pantaloni”.

 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!