Fost director Intact, despre Dan Voiculescu: Esti doar un nemernic mitoman, ticalos de profesie

0
7

Mihai Craiu, fost director general al trustului media Intact, a publicat un mesaj dur la adresa lui Dan Voiculescu, fostul sau patron. Reactia lui Craiu vine dupa ce Voiculescu l-a criticat intr-o postare pe blogul personal, potrivit Adevarul.

Orice infractor cu formaţie de miliţian aşa cum eşti tu, îşi creează o legendă ( de unde şi termenul de specialitate ‘legendat’ ca să poată supravieţui el şi camarila lui, curtea lui…. legenda ta a fost că eşti victimă politică… O minciună enorma propagată de sute şi mii de ori pe toate canalele ‘gâdite’ ( da, e fără litera “n”) de tine în speranţa că minciunile tale legendate în timp cu perseverenţă devin adevăr“, scrie Mihai Craiu, pe blogul său personal.

Fostul director al trustului Intact isi continua sustinerea si arata: „Cum să-i spui tu Cameliei (Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu – n.r.) că eşti doar un infractor? Ce să scrii tu pe cartea ta de vizită? Că eşti turnător, hoţ şi zgârcit ? Cum să-i spui tu Cameluţei că le-ai ‘donat’ acţiunile grupului numai pentru a nu plăti impozitele legale aferente unui contract de vânzare de acţiuni? Donaţia având caracter revocabil, puteai oricând să-i iei Cameliei înapoi cadoul tău dacă televiziunile tale şi Cameluţa ar fi făcut figuri iar natura a reglat lucrurile şi donaţia ţi-a fost revocată de statul român pe principiul confiscării extinse“, mai spune fostul angajat al lui Dan Voiculescu.

Mihai Craiu continua si sustine ca: Esti doar un nemernic mitoman, ticălos de profesie …eşti generaţia ta pierdută şi pe care nimeni nu vrea să o regăsească. O minciună spusă de 100 de ori devine adevărul lui Voiculescu. E greu, Dane, nu-i aşa? Când toată lumea în care credeai se poartă cu tine cum te-ai purtat tu cu ea… Când toţi cei pe care i-ai înşelat îţi arăta faţa de şopârlă în oglindă şi te strigă pe numele tau…Şopârlă şi Căpuşă. Când vezi că eşti atât de lipsit de caracter încât îţi sacrifici proprii copii şi-ţi ascunzi infracţiunile în spatele lor. Când eşti turnător şi infractor. Când zaci în puşcărie. Eşti doar un nenorocit patetic din cauza căruia stau în puşcărie mulţi oameni deşi doar tu- autorul de mână lungă- ar trebui să zaci acolo. Alături de Oancea şi Andronic, alături de Basescu ….m-ai pus într-o companie onorabila. Alături de alţi infractori, te-ai pus unde meriţi. Daniel Constantin? S-a transformat dintr-o victimă colaterala într-un oportunist. Dan Voiculescu enjoy your time!“, a conchis Mihai Craiu.
 

Ruptura Constantin-Voiculescu

Daniel Constantin, presedinte PC si ministru al Agriculturii, a explicat, duminica, pe blogul sau, ca a delegat competentele de reprezentare ale Ministerului Agriculturii in fata justitiei catre directorul Directiei Juridice a institutiei, lucru pe care i l-a comunicat, inca din anul 2012, si fondatorului Partidului Conservator, Dan Voiculescu. Constantin admite ca a semnat documentatia transmisa de Ministerul Agriculturii catre Parchetul General, de la constituirea ministerului ca parte civila pentru recuperarea prejudiciului in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), in care Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare.

Reactia ministrului Daniel Constantin vine dupa ce, pe 1 ianuarie, Dan Voiculescu l-a acuzat, din puscarie, pe presedintele PC de lipsa de constiinta, punandu-l alaturi de procurorul Emilian Eva, care a instrumentat dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare, si de judecatoarea Camelia Bogdan, de la Curtea de Apel Bucuresti, care a pronuntat condamnarea la 10 ani de inschisoare a omului de afaceri in acest dosar.

CITESTE SI: Reactia lui Daniel CONSTANTIN la ACUZELE lui VOICULESCU: Trebuie sa respect legile si deciziile JUSTITIEI, chiar daca ele afecteaza un om fata de care am fost APROPIAT

Dupa 3 zile de la renegarea explicita a sa de catre fondatorul PC, Daniel Constantin posteaza pe blogul lui precizari in care isi explica implicarea in procedurile judiciare derulate de procurori pe langa Ministerul Agriculturii in dosarul ICA:

"Cu privire la acuzatiile aduse,

  • Ministerul Agriculturii s-a constituit parte civila in anul 2008, prin ministrul Agriculturii de la acea vreme (Dacian Ciolos, ministru in Guvernul Tariceanu – n.r.), pozitie mentinuta in anul 2010, prin directorul Directiei Juridice.
  • In momentul in care am preluat mandatul de ministru al Agriculturii, am reafirmat ca nu voi interveni in niciun sens in vreun dosar. Dupa cum este cunoscut, am semnat imediat ordinul prin care directorul Directiei Juridice primea competenta reprezentarii intereselor institutiei in fata instantelor de judecata (o cutuma mai veche si corecta nu numai in Ministerul Agriculturii).
  • Intr-o discutie avuta in 2012, i-am comunicat si domnului Voiculescu aceasta decizie corecta si consecventa cu modul de lucru institutional.
  • Am cerut Directiei Juridice intotdeauna sa aplice legea, sa apere interesele ministerului si sa coopereze intotdeauna (cu documentele si raspunsurile solicitate de toate partile), astfel incat adevarul sa iasa la suprafata.
  • De cand sunt in functia de ministru in Guvernul Romaniei, nu am comentat niciodata deciziile instantelor sau organelor de cercetare. Cum nu am spus niciodata daca cineva este vinovat sau nu!".

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!