Fox News, dat in judecata de primarul Parisului pentru modul in care a prezentat atacurile de la Charlie Hebdo

0
9

Anne Hidalgo, primarul Parisului, a anuntat ca va da in judecata postul de televiziune Fox News pentru modul in care a prezentat atacurile de la Charlie Hebdo, anunta The Guardian. Fox News anuntase ca exista zone in Paris in care nu trebuie sa mergi deoarece acestea sunt ocupate de musulmani iar politiei si non-musulmanilor le este frica sa mearga, conform Hotnews

 

"Cand suntem insulatati, cand aveam o imagine, atunci cred ca trebuie sa ii dam in judecata, cred ca trebuie sa mergem in instanta pentru a indeparta aceste cuvinte", a spus primarul Anne Hidalgo pentru CNN, "Imaginea Parisului a fost prejudiciata si onoarea Parisului a fost prejudiciata". 

 

Anne Hidalgo, primarul Parisului

 

Anne Hidalgo a raspuns observatiilor Fox News potrivit carora exista zone "in care nu trebuie sa mergi" in Paris, acolo unde  non-musulmanilor si chiar politiei le este frica sa mearga. Fox News a mers pana in punctul in care a prezentat o harta cu acele zone. 

 

CITITI SI: ATENTAT FRANTA. Politia a dat ASALTUL asupra cladirii unde presupusii TERORISTI de la Charlie Hebdo au luat OSTATICI. AFP : Cei doi frati KOUACHI au fost UCISI

 

Parisul nu este singurul oras european care a fost defaimat in acest mod. Bobby Jindal, guvernatorul din Louisiana si posibilt candidat la alegerile prezidentiale, a spus ca asemenea zone "in care nu se poate merge" au aparut si in Marea Britanie. 

Un purtator de cuvant al Consiliului Local din Birmingham a declarat pentru The Guardian ca nu intentioneaza sa se alature procesului din Paris. 

Prim-ministrul britanic David Cameron a declarat, dupa observatiile lui Emerson, ca s-a inecat atunci cand a auzit comentariile acestuia adaugand ca "expertul" a fost "in mod clar un idiot". 

Ulterior, Emerson si-a cerut scuze pentru comentariile sale, afirmand ca "a facut o eroare de neiertat".

 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!