Fratele lui Bercea Mondial, primarul şi contabila Primăriei Daneţi, ARESTATI preventiv pentru ca ar fi înşelat statul cu 360.000 lei

0
9

Fratele lui Bercea Mondial, Vasile Anghel, zis Amar General, primarul comunei doljene Daneţi şi contabila primăriei au fost arestaţi preventiv, miercuri, pentru 30 de zile. Ei sunt acuzaţi că prin afacerile pe care le-au derulat au înşelat statul cu peste 360.000 de lei, informeaza Mediafax.

Cei trei, Vasile Anghel, primarul comunei doljene Daneţi, Constantin Spiridon, şi contabila primăriei aceleiaşi comune, sunt cercetaţi pentru fals intelectual, uz de fals, abuz în serviciu şi complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice.

Vasile Anghel, zis Amar General, fratele lui Sandu Anghel, cunoscut ca Bercea Mondial, a fost adus, miercuri la prânz, la Judecătoria Criaova pentru a fi prezentat în faţa magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă, alături de primarul comunei Daneţi, Constantin Spiridon, şi de contabila primăriei Daneţi.

"Nu sunt vinovat de nimic, am mai fost judecat în dosarul ăsta, nu e nimic nou, nu am făcut nimic", a declarat Vasile Anghel la intrarea în Judecătoria Craiova.

Aceeaşi atitudine a avut-o şi primarul comunei doljene Daneţi, care şi-a susţinut nevinovăţia.

Marţi seară, cei trei au fost reţinuţi pe 24 de ore pentru fals, uz de fals, abuz în serviciu în formă continuată şi complicitate la abuz în serviciu, după ce anchetatorii au stabilit că aceştia au prejudiciat bugetul de stat cu suma de 361.627 lei.

Miercuri, după câteva ore de audieri, magistraţii Judecătoriei Craiova au decis să emită mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele celor trei.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!