Gabriel Oprea, dupa consultarile pentru cresterea bugetului Apararii: UNPR a propus cresterea bugetului Armatei din 2016

0
4

Gabriel Oprea, presedintele UNPR, a declarat, luni, ca partidul pe care il conduce saluta initiativa presedintelui Klaus Iohannis de a incheia un acord politic cu scopul asigurarii, in anul 2017, a unui prag minimal de 2% din PIB pentru Ministerul Apararii Nationale, relateaza Hotnews.

 

Oprea a precizat ca a propus presedintelui si ii va propune si premierului Victor Ponta ca aceasta crestere a alocarii bugetare pentru Armata sa se faca din 2016.

 

CITITI SI: LIVE TEXT Klaus IOHANNIS, consultari cu reprezentantii partidelor, pe tema FINANTARII APARARII. PSD si PNL, DE ACORD cu CRESTEREA bugetului Apararii

 

Presedintele Klaus Iohannis a convocat luni partidele si formatiunile politice reprezentate in Parlament pentru consultari pe tema finantarii Apararii. Potrivit Administratiei Prezidentiale, pe agenda discutiilor se afla incheierea unui acord politic cu scopul asigurarii, in anul 2017, a unui prag minimal de 2% din PIB pentru Ministerul Apararii Nationale.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!